Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Summer 2018 UTT FP's not showing up in FS2004

Summer 2018 UTT FP's not showing up in FS2004 8 months 2 weeks ago #5279

  • tandccongos
  • tandccongos's Avatar
  • Offline
  • Junior Member
  • Posts: 29
  • Thank you received: 7
  • Karma: 0
I am manually installing the FP's with TTools. I've been doing that for years and never an issue. I use the default plans and not the optimized plans. I am doing nothing different with the Su17 that I;m doing with the Su18 plans.
The administrator has disabled public write access.

Summer 2018 UTT FP's not showing up in FS2004 8 months 2 weeks ago #5298

  • HankyPanky
  • HankyPanky's Avatar
  • Offline
  • Senior Member
  • Always happy landings
  • Posts: 55
  • Thank you received: 31
  • Karma: 2
Yes, that's what I expected :-(. Was just a question.

Chris, to be honest - I have no idea, where your problem is. I installed several UTT Su18 packages like Lion Air, Citilink, Egyptair, Wings Air this weekend, doing it the same way you are doing, installed to FS9, FSX and P3D - everything works fine and is running. I'm sure the plans are fine and definitely not the reason.

Did you ran tools like ACA and AIFP to look for typos, missing air files or any little things like that?
The administrator has disabled public write access.

Summer 2018 UTT FP's not showing up in FS2004 8 months 2 weeks ago #5305

  • tandccongos
  • tandccongos's Avatar
  • Offline
  • Junior Member
  • Posts: 29
  • Thank you received: 7
  • Karma: 0
Yes....I tripled and quadrupled checked that there were no errors in the FP's. I made sure that all the numbering in the aircraft.cfg file was OK. I ran ACA to make sure that no aircraft were missing from plans. It's like FS2004 is not able to read them although the BGL's are located where all the other traffic BGL's are...

Still scratching my head.....
The administrator has disabled public write access.

Summer 2018 UTT FP's not showing up in FS2004 8 months 2 weeks ago #5306

  • tandccongos
  • tandccongos's Avatar
  • Offline
  • Junior Member
  • Posts: 29
  • Thank you received: 7
  • Karma: 0
Figured it out....Somehow my AI traffic slide was not at 100% and was slid down to 3%. Once I corrected to slider to 100%, issue resolved.

Thanks for all your help.

Cheers,
The administrator has disabled public write access.

Summer 2018 UTT FP's not showing up in FS2004 8 months 2 weeks ago #5340

  • HankyPanky
  • HankyPanky's Avatar
  • Offline
  • Senior Member
  • Always happy landings
  • Posts: 55
  • Thank you received: 31
  • Karma: 2
Good to hear :-)
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: tandccongos
  • Page:
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.092 seconds